Over Da Silva Tandartspraktijk

Ramon Da Silva kan door zijn jaren aan ervaring oplossingen voor complexe tandproblemen bieden. ‘De puzzel oplossen’ vindt hij het leukst. Het behouden en het creëren van een gezond gebit vraagt om een goede visie op de situatie. Bij lastige gebitsproblemen zie je vaak dat de volgorde van de behandelingen meespelen in het krijgen van een goed en gezond eindresultaat. Over deze visie beschikt Ramon als geen ander. 

Door de uitgebreide opleiding tandheelkunde, ervaring en passie is Ramon Da Silva een échte vakspecialist waarop u kunt vertrouwen. Daarnaast geniet hij van de sociale contacten en de diversiteit aan mensen die dagelijks behandeld worden in de tandartspraktijk.

Sinds 1977 zit Ramon Da Silva in het tandartsen vak. Ooit is hij gestart als tandarts in de Haagse Schilderswijk. Hij heeft daar veel verschillende mensen behandeld met diverse achtergronden en wist hij goed om te gaan met de diversiteit aan cliënten die deze wijk had.

“Je leert anders kijken en relativeren.” -Ramon-

Da Silva tandartsenpraktijk bestaat behalve uit Ramon ook uit een HBO opgeleide mondhygiëniste. De praktijk is omringd door een breed netwerk aan kennis en expertise zoals orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten. Dit netwerk kan altijd ingezet worden bij uitdagendere tandproblemen zodat u verzekerd bent van een oplossing met een expert aan het roer.

Da Silva tandartsenpraktijk staat voor u klaar en met elkaar vinden we altijd de behandeling die past bij uw gezondheid en budget. 

Wij zoeken collega's

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn op zoek naar medewerkers die gepassioneerd zijn om hun kennis en ervaring op het gebied van tandheelkunde toe te passen en in te zetten in onze praktijk. Werken in ons team is professioneel, gezellig en gericht op een goede relatie met onze patiënt. Samen streven wij naar een gezond, goed functionerend en een mooi gebit voor onze patiënten. Kijk bij onze vacatures voor meer informatie.

Patiënt worden bij ons

Da Silva tandartsenpraktijk heeft ruimte voor nieuwe cliënten. U kunt u aanmelden via ons online formulier. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een intakegesprek en een eerste afspraak.